Vi stödjer inte Internet Explorer länge.

Se Microsoft för mer information.

Logga in:

Västtrafiks beställningswebb  kommer avvecklas i december. Beställningswebben används för att beställa tomma Västtrafikkort i plast och papper, kvittorullar och annat material som används vid försäljning. Alla ni som idag finns upplagda som beställare får den här informationen direkt till er angivna mejl.

Sista dagen för att lägga en beställning på webben är 8 december 2022, efter detta datum kommer ni inte längre komma åt beställningssidan.

Efter avvecklingen kommer det inte längre finnas en webbsida där ni kan beställa försäljningsmaterialet i utan beställningen kommer ske i form av en PDF-blankett som mejlas in till forsaljningsmaterial@vasttrafik.se. 

Observera att mejladressen endast är för beställningar. Har du andra frågor, skicka ett mail till Emilia.Andersson@vasttrafik.se

För att förenkla för er som beställer försäljningsmaterial har vi tagit fram olika beställningsblanketter där ni har möjlighet att bara beställa de olika materialen som ni behöver för att få just er utrustning att fungera.

Du hittar beställningsblanketterna för ombud, partner och tåg som bilagor i det här mejlet. Vi kommer också att lägga upp dem i vår webbshop, som du enklast når via Partnerportalen.

Publicerad 2022-12-08